Ook dit jaar zal er in Terborg weer een Project M gaan plaatsvinden. Wederom zal er onder mysterieuze omstandigheden een gruwelijk misdrijf plaatsvinden dat om opheldering schreeuwt. De moord staat gepland voor zaterdag 19 september 2015.

 

Uiteraard doen wij wederom een beroep op jullie speurzin en nodigen wij jullie uit om aan Project M 2015 deel te nemen. De testcase zal op zaterdag 27 juni, even na middernacht gemaild worden naar de teams die zich daar voor opgeven.

De procedure is eenvoudig: - U geeft via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan dat u wenst deel te nemen aan aan de testcase, U geeft een teamnaam en minstens 1 contactpersoon door; een team bestaat uit maximaal 6 personen - U houdt rekening met een deelnemersbijdrage van 100 euro bij daadwerkelijke uitnodiging tot deelname n.a.v. het correct oplossen van de case -

Echter: ook dit jaar is Project M niet een willekeurige rollercoaster waarvoor je gewoon even een kaartje koopt. Neen: ook dit jaar moeten de deelnemende teams zich bewijzen in speurzin, vernuft en doorzettingsvermogen. Na opgave per email volgt op 27 juni, even na middernacht vanzelf de testcase. De case wordt alleen naar het opgegeven e-mailadres gestuurd; hier worden geen uitzonderingen op gemaakt. Kortom: u gaat weer een lange nacht tegemoet om er voor te zorgen dat uw team bij de deelnemende teams behoort!

Het aantal teams dat kan deelnemen is gelimiteerd op 20, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meld je team dus snel aan!