KanoHelaas kunnen wij ivm corona weinig activtiteiten organiseren. Maar Magic Outdoor Sports heeft wel iets leuks bedacht: huur een kano in Terborg!

Magic Outdoor Sports uit Gendringen heeft speciaal voor Moederdag een bijzondere activiteit opgezet. “We kunnen het virus niet keren, maar we kunnen het leven wel een beetje leuker maken.” aldus Marcel Giesen, eigenaar van Magic.

“We zitten allemaal al maanden thuis. Dat is niet leuk, dat is niet gezond en dat is niet nodig.”

 

Marcel denkt dat met een beetje creativiteit wel degelijk leuke uitstapjes te maken zijn. “Neem nou Moederdag. Iedereen weet hoe dat gaat. Mama krijgt ontbijt op bed, een kus van de kinderen en hagelslag tussen de dekens. En dat was het dan. Maar Moederdag is een prachtdag om er eens met het hele gezin op uit te trekken. Dat kan ook coronaproof! Want waar is nog ruimte? Op het water! Hoe mooi is het als je als gezinnetje in een bootje kunt stappen om een paar uur op de Oude IJssel te peddelen? Mama met papa en de kinderen. Of mama alleen met de kinderen. Of zelfs mama alleen met papa. Maar papa alleen met de eren kan dus niet. Het is een moederdagactiviteit.”

Meer informatie via onderstaande link:

https://www.oudeijsselstreekvizier.nl/nieuws/algemeen/1059874/neem-op-moederdag-je-moeder-in-het-bootje