Een uitgebrande auto met een verkoold lichaam op het Jorisplein, een dode in de kelders van het Deurvorst, een lijk in een van de klaslokalen van de Jorisschool, een drenkeling opgedregd uit de haven. En vorig jaar; een slachtoffer behekst door de voodoo kunst achter het oude kleuterschooltje in de Hoofdstraat.

MoordTerborgIeder jaar in september is er een crime scene in Terborg. Ook dit jaar verwachten de inspecteurs Geven en Wittenveen weer een moord! En ook dit jaar, op 15 september, kunnen de beste rechercheurs deelnemen aan project M. Het moordspel van Terborg. Een dag vol met spanning, uitdaging en plezier, waaraan iedereen kan deelnemen. Vorm een slimme groep speurders met je buren, vrienden, collega’s en help ons mee de moord ook dit jaar op te lossen.

Maak een groep van 4 tot 6 personen en meld je aan via onze website. Een volledig verzorgde dag speuren is dan je deel. Je start ‘s ochtends om 9 uur met een briefing door inspecteur Geven op het plaats delict. Daarna heb je 6 uur de tijd om met je team de dader(s) aan te wijzen. Om 16:00 zit de rechtbank klaar voor het requisitoir en zullen de verdachten gehoord worden.

De in het verleden noodzakelijke testcase, om zo de beste speurders te selecteren, laten we dit jaar los. Dus meld je aan en je bent verzekerd van deelname.