Er zijn veel feestdagen in Nederland. En die worden allemaal uitbundig gevierd. Behalve een. Dat is het Begin van de Zomervakantie!

Niemand zal ontkennen dat we ons die dag feestelijk voelen. Wekenlang zon en vrijheid lonken. We kunnen helemaal zelf bepalen wat we gaan doen. En geen baas of geen leraar die ons de les leest. Wat vreemd dat we dat niet met elkaar vieren?

Dat zou toch anders moeten, bedacht Kiki Overbeek uit Terborg. En zij nam het initiatief om in en met Terborg de Eerste Vakantiedag te vieren. Onder het motto "Geen Onesie geen Vakansie" organiseert zij samen met het Gluujende Peerd op 10 juli de eerste Onesiedag Terborg. Vanaf 10 uur is het heerlijk brunchen op het Stadsterras bij van der Eem. Een heerlijke brunch tegen een vriendenprijsje van slechts 7,50, zodat het hele gezin mee kan! En natuurlijk alle vrienden. En omdat het Vakansie is doen we dat natuurlijk in onze Onesie. Want we hoeven niks vandaag!

We kunnen wel van alles: Een partijtje Jeu-de-Boules bijvoorbeeld, op de speciaal daarvoor aangelegde baan. Heerlijk badmintonnen in de zon onder begeleiding van Spaceshuttle. Met het hele terras een levensgrote kruiswoordpuzzel oplossen. Of uw familie en vrienden verrassen met een foto vanuit uw meest exotische vakantiebestemming? In onesie natuurlijk. En wil je echt relaxen dan duik je in een van de hangmatten. Het kan allemaal op de eerste Onesiedag Terborg.

Gezinnen, hartsvriendinnen, bridgeclubjes, wiskundeleraren, helderzienden of fabriekseigenaren: gun je zelf een prachtige start van de vakansie, kom brunchen in je onesie!

Toegang is gratis maar indien je wilt lunchen moet je wel vooraf kaarten kopen. Deze kaarten zijn vanaf zaterdag 25 juni te koop bij Ziet Moar's in Terborg.