Het laatste nieuws van het Gluujende Peerd kunt u lezen op deze pagina.

De categorieen van de WischKwisch 2019 zijn:

 1. De geheime opdracht
 2. 2019
 3. Plaatselijke politiek of Den Haag
 4. Sport en Spel
 5. Religie
 6. Iets op een steeltje
 7. Lijf en leden
 8. Strikt Privé
 9. Ik zie je
 10. Waarom weet ik dit?
 11. Rekenen voor gevorderden

Zes jaren lang, telkens in het derde weekend van september, werd Terborg geteisterd door misdaden die de verbeelding tartten. Het Kwaad nam telkens bezit van het leven in het verder doorgaans zo rustige stadje aan de Oude IJssel.
Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 zal Terborg voor de zevende keer op de pijnbank van de duivelse machten worden gelegd. Dieper dan ooit zullen de stad en haar inwoners meegezogen worden door de wortels van het Kwaad.

We zijn pas net begonnen met de organisatie van de WischKwisch 2019 en er hebben zich al 15 teams ingeschreven! 
Inschrijven is nu al mogelijk via deze website.

 

wisch kwisch Facebook logoAfgelopen vrijdag is de uitslag bekend gemaakt van de WischKwisch 2018. De winnaar was het team Gluujend Goed. Alle antwoorden zijn vanaf nu te downloaden via onze website.

Klik op deze link om de antwoorden in pdf formaat te downloaden.

LijkZaterdag 15 september organiseerden wij wederom een moordspel in Terborg. Was u actief als deelnemer of onverwacht onderdeel van de activiteiten? U wilt nu ook graag weten welke fictieve moord gepleegd is? Het verhaal kunt u hier lezen!

Hoewel de moord fictief was zijn veel historische gebeurtenisen weldegelijk voorgevallen! Wist u dat er een relatie bestaat tussen de Baron von Münchhausen en Terborg?

Klik rechts op de inhoudsopgave of onder dit artikel op volgende.

 

BordNog zeven dagen. Dan zul je eens zien. Dan loopt het bloed weer door de straten van de stad. En iedereen die vraagt zich af: wie heeft hier bloed aan zijn handen?

120 rechercheurs gaan zaterdag 15 september op zoek naar de moordenaar. Wie is er verdacht en wie niet?

Een uitgebrande auto met een verkoold lichaam op het Jorisplein, een dode in de kelders van het Deurvorst, een lijk in een van de klaslokalen van de Jorisschool, een drenkeling opgedregd uit de haven. En vorig jaar; een slachtoffer behekst door de voodoo kunst achter het oude kleuterschooltje in de Hoofdstraat.

Op de avond van zaterdag 15 december organiseert Het Gluujende Peerd een nieuw evenement in Silvolde en Terborg! Wat we gaan doen houden we nog even geheim....

Voor in de agenda: zaterdag 15 september Project M 2018!
Meer info volgt de komende maanden via Facebook en deze website.

Download hier de recherche briefing van Project M 2017. Het lichaam van een jong meisje is aangetroffen door de schoonmaakster en de rechercheurs krijgen een briefing van inspecteur Geven.

Luister hier een 112 oproep terug van Project M 2017. Het lichaam van een jong meisje is aangetroffen door de schoonmaakster!

Lees in onderstaand artikel de achtergronden van het misdrijf tijdens Project M 2017. Wat is er precies aan vooraf gegaan? Wat gebeurde er de afgelopen dagen in Terborg? Welke personages speelden een rol in het spel? Welke locaties moesten onze speurders vinden?

Er zijn honderden foto’s gemaakt tijdens Project M 2017. Deze foto’s plaatsen wij zsm op onze website.

Het Project M 2017 van het Gluujende Peerd is mede mogelijk gemaakt door enkele top ondernemers uit Terborg: Bakkerij Ebbers, Supermarkt Coop en Azora Antonia.

Bedankt voor jullie ondersteuning. Dankzij jullie kunnen wij activiteiten blijven organiseren voor Terborg!

 

 cooplogo Azora Antonia 2Ebbers

Vooraf wat aandachtspunten bij en gedragscodes tijdens uw onderzoek (deel 2).